Η ετήσια Τακτική Συνέλευση του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών

Αθήνα, 7.3.2014

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014, η ετήσια Τακτική Συνέλευση του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών.

Εκ μέρους του ΔΣ του Πολιτικού Συνδέσμου, η Πρόεδρος, Δρ. Τέτα Διαμαντοπούλου, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του ΠΣΓ για τη στήριξή τους στο Σύνδεσμο, τονίζοντας πως η συλλογικότητα αυτή δίνει τη δύναμη για συνέχεια στις προσπάθειες του ΔΣ. Κλείνοντας, έκανε απολογισμό του έργου του Συνδέσμου για το έτος 2013 και παρουσίασε τις προγραμματισμένες δράσεις για το 2014.

Από την πλευρά της η Γενική Γραμματέας, Δρ. Ζέφη Δημαδάμα, υπογράμμισε τη σημασία συμμετοχής των νέων γυναικών ώστε να υπάρχει δυναμικότητα και συνέχεια στο έργο του Πολιτικού Συνδέσμου αλλά και όλων των πολιτικών και κοινωνικών φορέων.

Ενόψει των επερχόμενων εκλογών για την αυτοδιοίκηση και το Ευρωκοινοβούλιο, συμμετείχαν με παρεμβάσεις τους τα μέλη του Συνδέσμου, αναδεικνύοντας καίρια ζητήματα που χρήζουν επίλυσης, ιδιαίτερα δε, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων μέτρων λιτότητας που πλήττουν σημαντικά τις γυναίκες και τους νέους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, Βουλευτίνες σχεδόν όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή, η Ευρωβουλευτής κα. Ρόδη Κράτσα και η ΓΓ Πρόνοιας κα. Έφη Μπέκου, οι οποίες με τη σειρά τους εξήραν το έργο του Συνδέσμου, υπογραμμίζοντας παράλληλα, την ανάγκη συλλογικότητας και αλληλεγγύης για την επίτευξη ουσιαστικής ισότητας των φύλων, ιδιαίτερα δε ενόψει των επερχόμενων τοπικών, περιφερειακών εκλογών και ευρωεκλογών.

Στη Συνέλευση, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, συμμετείχαν μέλη και φίλοι του Πολιτικού Συνδέσμου από τον ακαδημαϊκό, οικονομικό και πολιτικό χώρο.

Για το Δ.Σ.

                                           Η  Πρόεδρος                                                  Η  Γενική Γραμματέας                                     
Δρ. ΤΕΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ                               Δρ. ΖΕΦΗ  ΔΗΜΑΔΑΜΑ      
Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 9 =