Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

17 Μαρτίου 2014

Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, κάλεσε την Δευτέρα, 17η Μαρτίου 2014 τα τακτικά μέλη του Ομίλου με σκοπό την διεξαγωγή εκλογής Προεδρείου και εφορευτικής επιτροπής . Η κυρία Σοφία Βούλτεψη βγήκε πρώτη σε ψήφους, ενώ έντονη ήταν η συμμετοχή και άλλων μελών.

Επιπλέον, η ημερήσια διάταξη κάλυψε τον απολογισμό των πεπραγμένων του σωματείο για το 2013, τον οικονομικό απολογισμό για την ίδια χρονιά, καθώς και την έγκριση προϋπολογισμού για το τρέχον έτος. Σε αυτά τα πλαίσια έγινε και η ανάγνωση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής και η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη. Τέλος, πραγματοποιήθηκε η εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Από την ιστοσελίδα του σωματείου http://www.kallipatira.gr διαβάζουμε το εξής:

Αθλητισμός:  Το πιο ευγενές Κίνητρο Κοινωνικής δραστηριότητας και Δημιουργίας.

Γυναίκα:  Η μορφή που δίνει Έμπνευση και Ζωή στην Ανθρώπινη Ύπαρξη.

Αυτές, οι μεγάλες έννοιες, συναντώνται, με σκοπό να δώσουν υπόσταση και δύναμη στις μεγάλες Ιδέες του Ολυμπισμού και του Ευ Αγωνίζεσθαι.

Αυτό, επιδιώκει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”.  Μέγιστη τιμή η θέση της Προέδρου για τη συμβολή στην προαγωγή των Σκοπών του.

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =