Καλοκαιρινή εκδήλωση του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών

Αθήνα, 11.7.2014

 

 

 

Δελτίο Τύπου 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014, η καλοκαιρινή εκδήλωση του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών, με τη συμμετοχή μελών και φίλων του Πολιτικού Συνδέσμου από τον ακαδημαϊκό, οικονομικό και πολιτικό χώρο.

Εκ μέρους του ΔΣ του Πολιτικού Συνδέσμου, η Πρόεδρος, Δρ. Τέτα Διαμαντοπούλου, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του ΠΣΓ για τη στήριξή τους στο Σύνδεσμο, τονίζοντας πως η συλλογικότητα αυτή δίνει τη δύναμη για συνέχεια στις προσπάθειες του ΔΣ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η Υπουργός Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, η πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ κα. Μαριέττα Γιαννάκου και η ΓΓ Πρόνοιας κα. Έφη Μπέκου, οι οποίες με τη σειρά τους εξήραν το έργο του Συνδέσμου και υπογράμμισαν την ανάγκη συλλογικότητας και αλληλεγγύης για την επίτευξη των κοινών στόχων, καθώς και οι υποψήφιες και εκλεγμένες των πρόσφατων εκλογών, από όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Θερμούς χαιρετισμούς και ευχές για συνέχιση της δυναμικής παρουσίας του ΠΣΓ, απέστειλαν η Υφυπουργός Υγείας και τέως Πρόεδρος του ΠΣΓ, κα. Κατερίνα Παπακώστα και η Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κα. Άντζελα Γκερέκου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Πολιτικού Συνδέσμου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το φθινόπωρο, οπότε και θα γίνει ο προγραμματισμός νέων δράσεων.

Για το Δ.Σ.

                   Η  Πρόεδρος                                                           Η  Γενική Γραμματέας                                      Δρ. ΤΕΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ                                   Δρ. ΖΕΦΗ  ΔΗΜΑΔΑΜΑ      

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − four =