Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών & Μελετών ”Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος’

ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ & ΜΕΛΕΤΩΝ ”ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”

                        ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2014

 

Αγαπητά μέλη, αγαπητές φίλες και φίλοι του Ιδρύματος,

Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, λόγω του μεσολαβήσαντος καλοκαιριού, ερχόμεθα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 ετών από τη γέννηση του Ελευθ. Βενιζέλου, το Ίδρυμά μας έχει προγραμματίσει για το επόμενο χρονικό διάστημα πλούσιες εκδηλώσεις και δράσεις σε όλη την Ελλάδα. 

Οι πρώτες από τις εν λόγω εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην Αθήνα την τρέχουσα εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 στις 19.00 ώρα, στο χώρο εκδηλώσεων της Βουλής (Λεωφ. Αμαλίας 22) διοργανώνεται έκθεση ιστορικού υλικού για τον Ελευθ. Βενιζέλο, την οποία θα εγκαινιάσουν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος και ο Διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη.

Επίσης, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 στις 19.00 ώρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εστίας Νέας Σμύρνης (Κων. Παλαιολόγου 1) θα λάβει χώρα και άλλη σχετική εκδήλωση με παρέμβαση του Γεν. Διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος κ. Νικ. Παπαδάκη, προβολή ταινίας του Βασ. Μάρου και πλούσιο πρόγραμμα κρητικών παραδοσιακών χορών και τραγουδιών.

Άλλες λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις αυτές θα βρείτε στις προσκλήσεις που σας επισυνάπτουμε σε αυτό το e-mail.

Θα χαρούμε να σας δούμε στις παραπάνω εκδηλώσεις, εφ’ όσον μπορέσετε να παραστείτε, για να μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά.

Σας παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε γνωστούς σας-μέλη του Παραρτήματός μας τα οποία δεν έχουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να τους ενημερώσουμε, καθώς και άλλους συγγενείς ή φίλους/ες σας που θα τους ενδιέφεραν οι εκδηλώσεις μας αυτές.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και βαθειά εκτίμηση,

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΙΑΝΑΚΗΣ                 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =