Έναρξη των δράσεων του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών για την περίοδο 2014 -2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έναρξη των δράσεων του Συνδέσμου για την περίοδο 2014 -2015 στο Μέγαρο Θεοχαράκη τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου.

Η Πρόεδρος Δρ. Τέτα Διαμαντοπούλου και η Γενική Γραμματέας Δρ. Ζέφη Δημαδάμα, απεύθυναν χαιρετισμό, αναφερόμενες στη σημασία των σκοπών και των στόχων του Πολιτικού Συνδέσμου. Έγινε αναφορά στην εικοσαετή διαδρομή και προσπάθεια των Γυναικών όλων των κομμάτων, για ίση συμμετοχή των Γυναικών στα κέντρα λήψης των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών αποφάσεων της χώρας. Αναφέρθηκε επίσης ότι οι γυναίκες όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, πιστεύουν στην ισόρροπη συμμετοχή των γυναικών στο δημόσιο βίο διότι με αυτόν τον τρόπο εφαρμόζεται ουσιαστική δημοκρατία, δικαιότερη εκπροσώπηση της κοινωνίας, ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και εμπλουτισμός της πολιτικής με διαφορετικές αξίες και αρχές, εξασφαλίζοντας έτσι την αρχή της ισότητας και κατοχυρώνοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στις προσεχείς μηνιαίες συναντήσεις του Συνδέσμου, θα αναπτύσσονται θεματικές και διάλογοι για ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και κυρίως τις γυναίκες. Τη συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους:
Η τ. υπουργός, ευρωβουλευτής κ. Μαριέτα Γιαννάκου, η βουλευτής κ. Γεωργία Μαρτίνου, ο τ. υπουργός και βουλευτής κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο τ. ευρωβουλευτής και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Αττικής και Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ΝΔ κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, η αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Μαρία Στρατηγάκη, η τ. ευρωβουλευτής κ. Άννα Καραμάνου, ο δημοτικός σύμβουλους δήμου Αθηναίων, πολιτευτής κ. Θάνος Πλεύρης, στελέχη των γυναικείων τμημάτων των κομμάτων, τα μέλη του Δ.Σ του Πολιτικού Συνδέσμου, αντιπρόεδροι κ. κ. Κιτσοπανίδου Ρένα, Παπαϊωάννου Ράνια, η ταμίας κ. Κοτσιφάκη Αριστέα.

Την επιτυχημένη διοργάνωση είχε επιμεληθεί το μέλος της εξελεκτικής γραμματείας του Συνδέσμου, κ. Μαίρη Συναρέλλη.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.                                              Η Γραμματέας του Δ.Σ

Δρ. Τέτα Διαμαντοπούλου                                       Δρ. Ζέφη Δημαδάμα Εθνική Συντονίστρια για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών – Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού

Please like & share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × three =